2010. december 31., péntek

Szilveszter

Mindenkinek Boldog Új Esztendőt kíván a vasslajosblogja.
 Örömökben és sikerben gazdag új életet kívánok tehát, fáradhatatlan kitartással és soha el nem csituló reménnyel egyetemben.

Mivel most se lesz világvége, ezért mindenki gondoskodjon a mulatozáshoz szükséges étel, illetve ital mennyiséggel, aki kicsúszott a vásárlásokból az menjen éjjel nappaliba, ott elég sok minden van raktáron, direkt készülnek a vásárlói rohamra.
Nem mellesleg akinek nincs pénze szórakozni az találja fel magát, menjen ki a főtérre és vegyüljön el a tömegben, sok sorstársra talál. Aki egy picit élelmesebb az hívassa meg magát egy házibuliba, a sok ismeretlen ember között azt csinál amit akar. Persze könnyebb dolga van ebben az esetben is egy nőnek, de azt nem részletezem miért.

Akik otthon töltik az ünnepet, akkor valamely kereskedelmi csatorna műsorát ajánlom. Nekem nincs tévém, mert eladtam, de akinek van az nyugodtan használja. A sok színes ábra leköti az érzékeit és átvezeti egy új korszakba.

Óvakodjon mindenki a petárdásoktól a részegektől...Csak bottal piszkálják meg őket, ha feltétlen muszáj..

Vigyázzanak a kisállataikra, mert a hangos robbajok miatt nagyon sok hörcsög és kutya bevadul és önmagukban kárt tesznek.
http://corioblog.com/silenus.jpg

Együnk, igyunk és mulatozzunk, zavarjuk el az Óévet tánccal és zenével.

BÚÉK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése