2010. december 30., csütörtök

Sose lesz eurónk..

...mert addigra kivágják Magyarországot az Európai Unióból. Már a németek kétharmada nem lát szívesen minket a közösségben, természetesen csupán online szavazás, de akkor is.
Ideje lenne tehát távoznunk. Én azt mondom, semmit nem vesztenénk ha kirúgnának minket, előbb utóbb úgy is összeomlik és az se hiányzik, hogy az eurójuk hanyatlása miatti impotenciát rajtunk kezeljék. A nagy Nyugat Európa hánykolódik, erejét vesztett bömbölő sakál lett, mely már nem képes semmit elérni, a megújulásra teljesen képtelen, kivénhedt iszlamizálódó vén földrész, nagyszámú öreggel, akik még mindig a normandiai partraszállásra gondolnak és a dicső Amerikára, aki elűzte Hitlert.
Elég megnézni a hírportálokat, katasztrófák, fagyok, áradások kísérik a vén Európát, hanyatló gazdasággal, nyugdíj nélkül vegetáló héroszokkal, lázadó tini anarchistákkal, fekete afrikaiakkal, arabokkal, perzsákkal, törökökkel, afgánokkal, romákkal.
http://www.asianews.it/files/img/ISLAM_BURQA_IN_FRANCE.jpg

Van egy tippem, miért szól be most mindenki körülöttünk aki teheti, mert lehet, hogy jó úton járunk. Tudom picit naiv feltételezés, de mi van ha Orbán tényleg jól csinál valamit és helyrerakja az országot és királyt választ a Duna jegén. Mondjuk engem. Mert jó a blogom és van már lassan 500 látogatója.

Szerencsére a néppárt bízik bennünk, jó ezt olvasni. Mi többnyire jól csinálunk mindent, ha nem azt letagadjuk, vagy elfelejtjük. Mi olyat is kitüntetünk Elte díszdoktori címmel, aki rendszeresen zaklatja és erőszakolja női beosztottjait, azért erre legyünk büszkék.

Sose lesz eurónk, de nem is bánom. A font az erősebb, még. A dollár is elég silány. Szerencsére Kína majd megvásárol minket és olcsóbb lesz az Ipad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése