2011. január 4., kedd

Milyen lesz 2011, vagy milyen volt 2010.......


...eltelt az elmúlt esztendő és most jön kezdődik a következő. A 2011-es év. Már nem kell sokat aludnunk 2012 decemberéig, amikor is nem történik semmi, csúszik megint a világvége, mert a szíriusziak egy időutazással beavatkoztak a folyamatokba, hogy ezzel segítsenek minket embereket és Orbán Viktort. Igen, valóban nagy segítség ez nekünk.  A lovakat már akkor lelövik, ha belemegy a patájukba egy szilánk, de az emberiség mindig megússza egy hátba veregetéssel.
De hát nincs igazság a Földön.

Történtek dolgok amik meghatározzák makro és mikrokozmoszunkat egyaránt.

A legfontosabb a Wikileaks ügy, negyedmillió adatot szivárogtattak ki bennfentesek és most kitörni készül a kiberháború.

De itt van a médiatörvényünk, még mindig nem vágom mi az konkrétan, miért van ellenérzésem ezzel szemben pedig már egy csomót olvastam és írtam róla.

Az év végén a pápa is picit összezavart, valami furcsát mondott ami megütötte a fülem. De sajnos elfelejtettem mi volt az, de tudom hogy szokatlan volt és sunyi tekintet párosult hozzá.
Nem vagyok igazán jó katolikus, de az ilyeneket rögtön kiszúrom.

Akkor most a svédek csalódtak a királyukban, mert az orgiákba járt, járkál, fog járkálni....
De mit tegyen az ember, ha van egy jogara és nem tudja mire használni.

Volt egy hatalmas iszapkatasztrófánk, a belvizekről nem is beszélve.

Észak-Korea ez évben is sokszor gondolt arra, hogy megtámadja déli testvérét, de ezidáig letett róla.

Mexikóban olyan komoly drogháborúk voltak és vannak, mely elgyűrűzik Washingtonig.

Na és Haiti....a fekete mágusok földjén arat a kaszás.

Sok hír volt , és sok Lady Gaga. A legtöbb celebünkről kiderült, hogy sátánimádó, bár ez nem meglepő. Egy új világrend van kibontakozóban. A youtube-os összeesküvés videók vég nélkül terjednek, de tenni nem tesz senki semmit. Én se. Csak írok.

Elfáradtam az írással, csak gondoltam megtöltöm valamivel ezt a hézagot.

Nehéz év előtt állunk, fel kell készülni minden rosszra, kellő optimizmussal. Nem valószínű, hogy bárki meg fogja váltani a világot, de ha mégis azt megköszönném neki.
http://www.3worlds.co.uk/Admin-Art/Shaman-Tree.jpg


Elég nehéz fiatalként, párban gondolkodva egy olyan jövőt építeni, amely kilátástalan. Bár ne lenne olyan nagy hatalma a pénznek, vagy ne élnének ily gyalázatosan vissza ezzel.

Amikor valaki havonta kifizet a minimálbéréből kétszáz vagy kétszázötvenezret, az már önmagában szaporítja a csodatévő jogik táborát. Jézus anno meg tudta szaporítani a halat és a kenyeret, ma több millió honfitársam teszi ugyanezt a sárga csekkekkel.

De ne panaszkodjunk, csak szorítsuk össze elporladt fogaink és húzzuk össze a nadrágszíjunk, még ha az öv véresre is dörzsöli derekunkat. Mert a dolgok változni fognak. Most tényleg. De ha nem, visszatérünk erre egy év múlva is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése