2011. április 25., hétfő

ParaJet-Ski kupa, avagy kerekesszékből a Jet-skire!

Időpont: 2011. július 15. péntek 9 órától

Helyszín: Dunaharaszti Universum Vízisportcentrum (Mo autópályáról az 51-es úton a Coca Cola Beverages telepnél, a közlekedési lámpánál balra, majd a Tesco után jobbra.)

Nevezés a helyszínen 12 óráig

http://www.jet-ski.hu/programs.php?id=603




Magyar ParaJet-Ski Kupa
Dunaharaszti, Universum
2011. 07. 15. péntek


ParaJet-Ski kupa (avagy kerekesszékből a Jet-skire)


A Magyar Jet-Ski Szövetség és a szabadban.hu egyedülálló versenyt szervez kerekesszékben- és egyéb fogyatékkal élők számára.

A verseny célja: Fogyatékkal élő embertársaink számára lehetőséget biztosítani a versenyzésre, amelyhez a Magyar Jet-Ski Szövetség biztosítja a versenyfeltételeket, a szárazföldi és vízi mentést és a járműveket!

A rendezvény célja: Lehetőséget biztosítani testi fogyatékkal élő társainknak, hogy kipróbálhassák a számukra eddig nem elérhető jet-ski adta érzést, illetőleg akik kedvet kapnak hozzá, a későbbiekben a jet-ski szövetség által életre hívandó sérült kategóriában történő versenyzéshez!

A rendezvény időpontja: 2011. július 15. péntek

A rendezvény helyszíne: Dunaharaszti Universum Vízisportcentrum (M0 autópályáról az 51-es úton a Coca Cola Beverages telepnél, a közlekedési lámpánál balra, majd a Tesco után jobbra)

Szeretettel várunk mindenkit, aki kedvet érez hozzá, hogy a megfelelő szakmai és orvosi biztosítás mellett kipróbálja magát a jet-ski sportban!

1 megjegyzés: