2011. június 22., szerda

Vágy, szerencse, halál

Mindenki vágyik valamire, mely általában egy testet öltött valóság iránti igényt hivatott jelképezni. Manifesztál és átalakít álmokat, gondolatokat, cselekedeteket, minél erősebben vágyva, annál erősebb elhatározásra jutva a lényben. Kérdés, hogy sikerül-e?

Általában idő függvénye az egész. Észrevettem. A kártyákat kihúzva a láthatatlan kalapból, számtalan kombinációkat hozhatnak a lapok, főleg az időrendiségben és a tartalomban mutatkozva meg. 
http://blogol.hu/pikz/tunderbogi/pino2006b-suite-desire.jpg

Talán, még minden olyan távoli, ezért a váratlan eseményt gyakran szerencsével azonosítjuk. Fortuna kereke forgandó, hiszen női istenség, mely teljesen kiismerhetetlen szándékait illetően. Nem tudhatjuk, mikor ad, és mikor veszi vissza jogos ajándékát. Reménytelennek tűnő álmokat valósíthat meg, de el is veheti a biztonságba vetett hitünket, kihúzhatja a lábunk alól a talajt. Minden istennő így viselkedik. Kacérkodva hatalmával, mely által Halálra ítélhet sok-sok eredményt. De a halál nem csupán végleges befejezés. Nem kimondott soha, hanem egy fejezet lezárása, hogy az új élet, egy új halálba torkolljon, melyet a vágy formál, és a szerencse kovácsol.

2 megjegyzés:

  1. Lali! Ezt szépen összefoglaltad. Gratulálok! :-) Tetszik nekem :-)

    Üdv: pBetty

    VálaszTörlés