2012. október 17., szerda

Az őrző szellemek, a minekek, a hétvégék


Nagyon jó baráti köröm van, akik néha olvassák ezt a blogot, szóval annyira nem nyalizok. Igaz, néha, de elolvassák. Na szóval, velük élmény szórakozni. El lehet velük jutni egészen nagy magasságokig és mélységekig, ami szükséges egy nagyon jó révüléshez. Eszközökben nem válogatunk, szerencsére nem vagyunk betokosodva. Mondták, jó lenne ha írnék néha sztorikat azokból a kalandokból és élményekből amit közösen, vagy egymással, avagy egymás nélkül átéltünk. De sajnos nem emlékszem semmire. Ehehe. Na jó. Ez nincs teljesen így, csak olyan sok információ ért az elmúlt időszakokban, hogy az én pedáns elmémben rendet, azaz rendszert alkotni elég nehéz. De igyekszem most már konkrét dolgokat is megosztani, amit a jónak az ízlése és a jogtudomány nem tilt.

Úgy érzem szellemileg és érzelemtudatosan egész jó évet zártam, de persze nem magamról akarok beszélni. Igaz, az én blogom, és beszélhetnék személyes tapasztalásokról is akár, még többet. Illetve, el se múlt az év, elég pofátlan dolog évet zárni. De a kínaiknál is máskor van vége, szóval megengedem lényemnek azt a luxust, hogy most október 17. a zárás, megelőlegezve így magam népcsoporttá s kultúrává válásának lehetőségét.

Szóval este buli lesz. Pezsgővel és egyéb alkoholtartalmú italokkal és egyéb bódításra alkalmas dolgokról mindenki maga gondoskodjon. Kinek-minek ízlés szerint. Igen, nálunk sok minek is előfordul, de ez teszi teljessé az összképet. A minekek nem emberek, hanem érzés szellemek, akik ide oda szállnak a fejünkben s segítik, avagy gátolják a hangulatot. Szerencsére többnyire segítik. De azért nálunk is előfordul, hogy valaki minek erőt áraszt magából, nem hallgatva az egyetemes lebegés dalára, amit dorbézoló őseink tanítottak meg. Mert, hogy ez öröklődik, csak szüleink, nagyszüleink elnyomták magukban a dalt. Már, csak a mi dallamainkat képesek kritizálni. Hívjuk őket egyszerűen a továbbiakban csak füldugasz manóknak.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61143_10151265914932755_693539855_n.jpg

Sámán szemmel nézve, bár nem vagyok az, megvannak a minek erő állataim, és aktívan működik kísérőszellemem is, aki óvja az utamat. Eddig minden nagyobb bajt sikeresen elkerültem, avagy kilábaltam belőle. Ez igaz a többiekre is, általában a közös szellem erősebb, nem is akarom ezt túlragozni. Igazából csak azért említettem meg, hogy meglegyen az elképzelt karakter. Már ami a szavak mennyiségét illeti. Amúgy nálunk karakterekből sincs hiány. Kitalálni se lehetne jobbakat.

Ahogy érezzük a hét, pontosabban a napok múlását, úgy árad egyre jobban szét a vér testünkben, úgy csendül fel egyre hangosabban az erő dala, mely hív minket a révülés felé, hogy elfeledkezzünk határainkról, és határtalanná tegyük önmagunk. Ez nekem szinte mindig sikerül, a többieknek is azért. Neveket nem említek, mert mi van, ha tényleg olvassák. Igen, Rád gondoltam, meg Rád is.

Aki a tudatát képes megváltoztatni, akár segítséggel, akár nem, az életét is képes, akár segítséggel, avagy akár nem. Szóval ez egyfajta mentális tréning. A minekek erejének uralása, egy jobb és teljesebb élet kialakítása okozatán. Ha megváltozott tudatállapotban tudod uralni a cselekedeteidet, valós tudatállapotban már igazán pofon egyszerű. Ezért a gyakorlás, avagy a tréning elengedhetetlen a jellemfejlődés szempontjából.

De igazából nem is erről akartam írni, hanem a mókus sámánokról. De ez egy másik alkalommal fog megtörténni, ahogy az elmúlt időszak vicces élményeinek leírása is. Ez csak egy bevezető őrület volt...hol nem volt.

Addig is a kedves olvasó gyakorolja a minekek erejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése