2011. szeptember 18., vasárnap

Noobi és a Fogmanók

http://www.peppermillrecords.com/storage/comesit/candlesmall.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1220925035198
Sűrűn s nehezen vette a levegőt a kis Noobi. Az éjszaka bágyadt hullámzása nem tudott erőt venni rajta, állandósult fogfájása miatt nem jött álom a szemére. Hétéves létére nagyon okos fiúcska volt, barna szemeiben értelem sugárzott, állán már megjelentek az aznapi borosták.
Á, nem tudok aludni - merengett magába Noobert s lehuppant a földre, majd kis rovás mintás ingét megigazítva belebújt a pézsmaszínű papucsába.
-Iszok egy kis tejecskét - mondta csak úgy bele a sötétbe, s halkan kopogó papucskájában kiszaladt a konyhába..

A konyha elé érve különös zaj ütötte meg a fülét. Halk neszt s furcsa motoszkálást hallott a hűtő irányából. Noobi emiatt halkan visszalopózott a szobájába s elővette a nagypapától kapott svájci bicskáját. Visszafele menet összeszedve minden bátorságát hirtelen bekukkantott a konyhába, s a látványtól szóhoz sem tudott jutni.......ahány muslinca van egy borosüveg mellett annyi fele állt a kicsi fiú haja a meglepetéstől.
A hűtőszekrény tárva nyitva volt...s apró manók létrával fosztották ki azt, megszabadítva tartalmától, amit Noobi anyukája olyan lelkesen vásárolt még délelőtt a piacon..
Apró manók vezényszóra, lelkes munkájukba belefelejtkezve észre sem vették hogy Noobert hirtelen ott termett s rájuk zárta a súlyos fagyasztóláda ajtaját.

Jaj szegény kis manók..siránkoztak a hűtő mélyén..kérlelték a gomba hajú fiúcskát ugyan engedje őket el..s akkor megszabadítják Noobit a fogfájástól..ugyanis ezek az apró lények gondolatolvasók is voltak ám....fura is volt hogy nem vették észre Noobertet időben.

Na jó,egye fene elengedlek benneteket-majd kinyitva az ajtót, az összes manó ráugrott a kisfiúra s apró késükkel össze vissza döfködték... és ahogy Noobi próbált védekezni kis svájci bicskájával, figyelmetlenségére beütötte a fejét az asztal lábába..nyomban elvesztetve az eszméletét..

Másnap Noobert felébredve kocsi formájú ágyában, aminek még kerekei is voltak, meglepve tapasztalta hogy csupán rosszat álmodott s a fogfájása ellenére sikeresen elaludt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése