2013. május 14., kedd

A fekete mágia napjainkban


Már korábban is írtam is írtam fekete mágusokról, akik személyes céljaik érdekében vetnek be okkult erőket a kívánt hatás elérése érdekében. Ezen túlmenően, ismerve az emberi alaptermészetet, minden mágikus aktus sötét és gonosz, mert nem a hálaadást és az isteni sorsba való beletörődést fejezi ki. Természetesen az ember célja a fejlődés, és ez alatt a folyamat alatt sokszor a cél szentesíti az eszközt.
http://www.flixist.com/ul/214620-rob-zombie-lords-of-salem.jpg

De mi is a mágia alapja? Az indikátor mindig a vágy. A vágy elérése a rituálé: ami egy jól megfogalmazott vágy, mely gondolatként csírázik ki és kifejeződik valamilyen szinten és cselekedeté alakul és megszületik az okból az okozat. Ahogy mondani szokás, valamit tenned kell, hogy elérj valamit. Szerződést, paktumot kötni magaddal, a tudatalattiddal, az isteni energiáddal vagy más síkok lakóival, akik képesek befolyást gyakorolni életed alakulására. Ez mindig erővel történik, akarattal, szellemmel, egóval. Ahogy manapság az ember formálja a természet erőit és környezetét, úgy formálja a mágus erőszakosan a szellemi rendet.
http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2012/06/1-the-lords-of-salem-060712.jpeg

Már több ezer éve a sötétség korát éljük. Kivetve a Paradicsomból, az ember próbál mindig visszatérni, semmitől se visszariadva. Mert mindenki ezt csinálja, kezdve a napi horoszkóp olvasóktól, az álbuddhista-taoista ismerd meg önmagad önképzőkön át, a pénz-divat imádókig, egészen a legtitkosabb körökben mozgó irányítókig, a hatalom csúcsán lévő embert áldozó fekete mágusokig.

Manapság képesek tömegeket feláldozni egy rituálé sikeres kivitelezése érdekében. Ezt nap, mint nap látjuk. Álterrorcselekményeken át, mesterségesen gerjesztett háborúk kirobbantásán keresztül egészen a gazdasági kiéheztetésig.

A varázslat most folyamatosan stresszben tartja az embert, hogy ösztönlényként tengesse mindennapjait, hogy legfontosabb célja ne legyen más, mint a munka, a karrier, és a biztonságérzetet biztosító pénz megszerzése, akár emberi társaskapcsolatokon keresztül, önző módon taktikázva. Csak az állatok küzdenek a túlélésért, egy halhatatlan emberi léleknek erre nem lenne szüksége.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixTUh_PpDXqj5sR_l_SyEvvXY5UxI_1YZ6jzMl_XEOffKxoK0kg9aNoBAnqaasB_5beQeMkpXkHU7yyVhBclG19J-FnGGhMrcKvN2BQVkF1EYzeROckb6udsDeUDNhfGG84oEd-d_iea-B/s1600/foto-the-lords-of-salem-22-987.jpg

De egyszer lejár Szaturnusz ideje is....

Addig is:

A vér cinkossága ősi bizalmas kötelék. A Nagyok ismertetőjele. (Gavalda)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése